Tips voor het inrichten van een kleine woonkamer

Het is te leuk om jouw woonkamer helemaal te restylen. Je bent na een tijdje uitgekeken op het interieur en je wil eens wat anders proberen. Je huis helemaal omgooien. Het is tijd voor iets nieuws. Gelukkig zijn er genoeg winkels met woonaccessoires en diverse meubels waarmee je jouw huisje helemaal kan omtoveren tot een paleisje. Met een paar simpele ingrepen ziet jouw woning er weer als nieuw uit. Je kan je woonkamer met een likje verf en een paar kleine items in een nieuw jasje steken. De meeste mensen hebben echter een vrij kleine woonkamer. De meubels, televisie en kasten nemen al best wel veel ruimte in en er blijft weinig over andere accessoires die een specifieke look & feel aan jouw woonkamer geven. Gelukkig zijn er veel manieren waarop jij zelf jouw ieniemini woonkamer tot een echte parel kan omtoveren. Ben jij ook zo nieuwsgierig hoe dit mogelijk is? Lees dan snel verder zodat je snel aan de slag kan.

Tips van Reinder Veenstra om jouw woonkamer tot een hoger niveau te tillen

Reinder Veenstra is gespecialiseerd in het inrichten van huizen en woonruimtes. Zijn tips zorgen voor het ultieme huiselijke gevoel. Jij wil je huis niet meer verlaten als je hem helemaal hebt ingericht naar jouw smaak! Een handige tip is om voor niet al te veel meubels te kiezen, less is more in dit geval. Als je veel meubels in je kleine woonkamer propt, wordt het al snel een rommelig geheel. Een aantal grote meubels laten je woonkamer vele malen groter lijken. Een andere goede tip is om de hoogte in te gaan. Je mag dan weinig ruimte in de breedte hebben, maar je kan natuurlijk wel hoge lampen of lange planken aan de muur schroeven!

Vtwonen: het programma om lekker bij weg te dromen en inspiratie op te doen

Vtwonen is een geweldig programma waarbij je lekker onderuit op de bank kan zitten en met open mond kijken naar al het schitterends dat voorbij komt. Ook hier worden huizen onder handen genomen die niet het allergrootst zijn. Je kan dus ook met een kleine woonkamer zeker een mooi geheel creëren. Vtwonen adviseert mensen met een kleine woonkamer te kiezen voor lichte tinten. Als het donker is in huis, oogt je huis gelijk een stuk kleiner. Natuurlijke tinten zoals wit en beige komen goed tot hun recht in een kleine woonkamer. Doe dus je voordeel met deze handige tips om jouw woonkamer zo goed mogelijk te benutten.