Stalen look deuren: de perfecte combinatie tussen modern en klassiek

Binnendeuren zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook een grote invloed hebben op de uitstraling van een interieur. Een trend die de laatste jaren steeds populairder wordt, is de stalen look deur. Deze deuren zijn de perfecte combinatie tussen modern en klassiek. Bij Glazz zijn we gespecialiseerd in het op maat maken van deze deuren, met als resultaat een unieke toevoeging aan ieder interieur.

Waar de deur vandaan komt

De stalen look deur is geïnspireerd op de industriële look, waarbij de focus ligt op het materiaal en de constructie van de deur. Dit zorgt voor een minimalistische uitstraling die goed past bij moderne interieurs. Tegelijkertijd zorgt het gebruik van staal en glas voor een klassieke touch. Door de combinatie van deze elementen is de stalen look deur geschikt voor zowel moderne als klassieke interieurs.

Voordelen

Een ander voordeel van de stalen look deur is de flexibiliteit in design. Bij Glazz bieden we de mogelijkheid om de deuren op maat te maken, zodat ze perfect passen bij de stijl en afmetingen van het interieur. Daarnaast zijn er verschillende opties voor de afwerking van de deur, zoals het toevoegen van een roedeverdeling of het kiezen van een specifieke kleur voor het frame.

Naast de esthetische voordelen, biedt de stalen look deur ook praktische voordelen. Door het gebruik van glas blijft de ruimte licht en ruimtelijk, terwijl de stalen constructie zorgt voor een stevige en duurzame deur. Dit maakt de stalen look deur geschikt voor verschillende ruimtes in huis, zoals de woonkamer, keuken en slaapkamer.Bij Glazz vind je een groot aanbod aan steel look deuren. Door het vakmanschap en oog voor detail, zorgen ze voor een unieke toevoeging aan ieder interieur. Ben je geïnteresseerd in onze stalen look binnendeuren van glas? Bekijk dan het assortiment op de website via stalen look binnendeuren van glas.