Laminaat showroom in Hoofddorp

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer? Dan zou je zeker eens een bezoekje moeten brengen aan de laminaat showroom van TegelsenLaminaat. Daar hebben ze namelijk een enorm groot assortiment laminaatvloeren, en dus slaag je daar vrijwel gegarandeerd. Sommige mensen kunnen zo’n vloer prima online uitzoeken en bestellen, maar de meeste mensen prefereren toch een bezoekje aan deze laminaat showroom. Je wilt immers je nieuwe vloer in het echt kunnen beoordelen, en hem even voelen. Zo weet je zeker dat je de kleur niet verkeerd hebt ingeschat, want schermkleuren van verschillende computers kunnen nogal een vertekend beeld geven. Ga daarom naar een laminaat showroom waar ze goede verlichting hebben, want zo zie je het beste welke vloer past bij jouw/jullie woonstijl.

PVC en laminaat showroom

Het fijne aan bovengenoemde laminaat showroom is dat ze er tevens allerlei soorten PVC vloeren verkopen. PVC is een wat luxer materiaal dan laminaat, en je zult niet de eerste zijn die in deze winkel besluit om daarvoor te kiezen. Het is in tegenstelling tot laminaat gemaakt van kunststof, waardoor het veel doffer klinkt als je erop loopt. Het grote nadeel van laminaat is immers het geluid als je erop loopt, zeker als je graag hakken draagt. Bij een PVC vloer heb je daar veel minder last van. Het is dan wel ietsje duurder, maar gaat veel langer mee en de vloer voelt warmer en knusser. In bovengenoemde PVC en laminaat showroom kun je alle opties op je gemakje naast elkaar leggen. Ook vertellen ze je graag alles over de verschillen tussen deze twee materialen, en welke ze jou zouden aanraden op basis van je wensen.

Laminaat kopen inclusief leggen

Veel mensen kunnen zelf laminaat leggen, maar dit is ingewikkelder dan het lijkt. Als jij twee linkerhanden hebt of gewoon geen geduld om deze klus aan te pakken dan kun je natuurlijk een expert inschakelen om dat voor je te doen. In deze laminaat showroom kun je de vloer zowel aankopen als laten leggen. Hun ervaren experts komen dan bij je thuis en leggen in enkele uren de vloer vakkundig en netjes neer. Indien gewenst doen ze dat inclusief de afwerking, oftewel met plinten erbij. Ook deze verkopen ze namelijk in deze laminaat showroom in Hoofddorp, en kunnen ze tegelijk met de vloer bij je thuis leveren.

Laminaat voor de beste prijs | Tegels & Laminaat.

Alle opties voor laminaat op een rij

Weet je zeker dat je voor laminaat gaat en niet voor PVC? Dan moet je daarna nog kiezen welke kleurtint je wilt, hoe breed de planken moeten zijn en of je al dan niet een opvallende groef tussen de planken wilt. Al deze opties bepalen de uitstraling van de uiteindelijke vloer, dus denk er goed over na. In deze laminaat showroom kun je om veel voorbeelden vragen en uiteraard leggen ze je graag uit welk effect de verschillende keuzes hebben op de uitstraling van de vloer. Veel mensen vinden dat namelijk best moeilijk om in te schatten. Daarom nemen ze in deze winkel alle tijd voor je, en helpen ze je om de mooiste vloer uit te zoeken, die helemaal past bij al je woonwensen.

 

Geplaatst onder