Harvink: een Nederlands interieurmerk van hoge kwaliteit

Harvink: een Nederlands interieurmerk van hoge kwaliteit

Veel ontwerpers tegenwoordig komen uit Scandinavië en ook steeds meer producenten zijn niet meer van eigen bodem. Harvink is daarom een leuk merk voor in het interieur. Een echt Nederlands interieurmerk dat samenwerkt met voornamelijk Nederlandse meubelontwerpers. Alle meubels worden gemaakt in de eigen fabriek, natuurlijk in Nederland, hierdoor kun je wel spreken van een typisch Nederlands interieurmerk. Daarnaast staat Harvink voor betaalbare kwaliteitsproducten. Alle meubels zijn geproduceerd met goede kwaliteitsproducten maar de designs blijven betaalbaar zodat het ook leuk blijft voor mensen die gek zijn op Harvink ontwerpen.

Zichtbare frame is het handelsmerk

Bij alle Harvink ontwerpen is het frame duidelijk zichtbaar. Je kunt daarom meubelen van Harvink snel herkennen aan het zichtbare frame. De andere delen van het meubel lijken te zweven door het zichtbare frame. De meubelen zien er daardoor erg rustig en strak uit. Doordat het frame aan de buitenkant zit, kun je in één oogopslag zien hoe het meubel eruit ziet. Je hoeft niet te twijfelen over de constructie binnenin want je kunt de constructie gewoon zien. Een heel gaaf handelsmerk wat je altijd terug ziet in alle ontwerpen. Een Harvink kun je  dus gemakkelijk herkennen.

De praktische kant van de designs

Naast de mooie designs let Harvink ook op het comfort en de praktische gedachten achter de meubels. De meubels die Harvink aanbiedt zijn uiteenlopend: banken, barkrukken, fauteuils, hoekbanken, salontafels, bijzettafels, stoelen en eetkamertafels. Bij alle designs waar stof aanwezig is, kun je deze hoezen gemakkelijk afritsen. Hierdoor kun je de stof wassen en voorkom je heftige vlekken die blijvend zijn in de mooie meubels. Daarnaast wordt er goed op zitcomfort gelet en zijn alle meubels voorzien van hoogwaardige koudschuimen. Dit zorgt ervoor dat je lichaamscontouren worden gevolgd en dat je hierdoor een goede ondersteuning hebt tijdens het zitten.