Een mooi bubbelbad kopen

Het mooie aan een bubbelbad thuis is dat je nu eens zelf de regie in handen hebt. De meeste mensen raken tijdens een bezoek aan een subtropisch zwembad verliefd op een bubbelbad. Moet je daar nog wachten wanneer de bubbels komen. Thuis bepaal je dat zelf. Hoe lekker is dat?

Er is een bubbelbad voor elke badkamer beschikbaar

Wist je wel dat er heden ten dage bubbelbaden zijn die geschikt zijn voor zo goed als elke badkamer? Het bubbelbad kan namelijk in steeds meer verschillende vormen en maten aangeboden worden. Je kunt de ontwikkeling die de baden doorgemaakt hebben best opmerkelijk en tenminste stormachtig noemen. Je hebt tegenwoordig zoveel keuze, het is amper te geloven. Wil je een uitvoering met luchtjets en heaters? Wil je dat de lucht verwarmd wordt voor een nog beter en meer comfortabel gevoel? Je kunt prima tegengaan dat er nog koude lucht uit de bodem komt waardoor het bad ook nog eens veel minder snel afkoelt en je dus langer plezier hebt.

In steeds meer formaten en uitvoeringen beschikbaar

Omdat de baden tegenwoordig in steeds meer formaten en uitvoeringen en vormen aangeboden kan worden, is er vrijwel geen badkamer meer te bedenken waar geen plaats is voor een bubbelbad. Zo is er een hoek bubbelbad voor je beschikbaar en kun je tegenwoordig zelfs een semi vrijstaand bubbelbad aanschaffen, het is maar net wat je wilt en wat past bij de rest van de badkamer, een badkamer die zo een soort van eigen wellness ruimte wordt. Ook de looks van een bad zijn heel erg sterk verbeterd. Zelfs de jets die voor de bubbels zorgen zijn tegenwoordig verchroomd. Daarmee is het een chique badmeubel geworden.

De jets zorgen voor stuwing van lucht en water

Kies je voor een uitvoering die beschikken over jets, dan zie je dat die aan zowel de zijwand als op de bodem van het bad geplaatst zijn.  Deze jets zorgen voor de stuwing van lucht met water. Staan de jets aan, heb je ze dus ingeschakeld, dan roteren ze. Dat zorgt dus voor dat overheerlijke massage-effect. Het kan ook zijn dat je geen jets in je bad hebt, maar te maken krijgt met hydrojets. In dat geval zul je het effect dat massage heet van echt alle kanten voelen. Behalve dat dit zeer prettig aanvoelt zorgt deze massage ook gewoon voor een veel betere doorbloeding en meer ontspannen spieren.

Je regelt de stuwing zelf, is het niet heerlijk?

Voor de volledigheid; heb je een bubbelbad dan vind je ook op de bodem van het bad luchtjets. Het zijn die dopjes die op de bodem zitten.  Uit deze dopjes komt lucht, waardoor  bubbels zich langs je lichaam van beneden naar boven verplaatsen. Dat geeft ook al een aangenaam gevoel. Welke uitvoering van het bad je ook koopt, je bedient ze vaak per groep. Met een draaiknop kun je vaak  de stuwing zelf regelen. En dat is het ultieme genot en heel andere koek dan het bad in het subtropisch zwemparadijs.