De nieuwste trends in luxe meubels lees je hier!

Jouw woning is de plek waar jij je het meest thuis moet voelen, maar hoe maak je nou van een huis je thuis? Door persoonlijke voorwerpen, of luxe voorwerpen aan je interieur toe te voegen bereik jij dat geweldige gevoel om in een afgemaakt thuis binnen te komen. Welke luxe woonaccessoires zijn er helemaal trendy in 2021? Hier heb ik een top 3.

1: Simpel en bruikbaar

Alhoewel het super leuk is om eens in de zoveel tijd allemaal hebbedingetjes te halen voor in huis, is de trend van het komende jaar om het interieur zo simpel mogelijk te maken. Door grotere objecten aan te schaffen in plaats van overal kleine ditjes en datjes zorg je voor een luxe uitstraling. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om een design poef of hocker in de woonkamer neer te zetten. Een ronde design poef in combinatie met een rond bijzettafeltje is een perfecte manier om op een simpele manier jouw interieur helemaal bij elkaar te laten passen. En het is ook nog eens volledig bruikbaar. Dus doe eens gek, en zet die mooie hoekbank eens midden in de kamer, in plaats van tegen de muur. Je zal verbaast staan wat voor modieuze en luxe uitstraling je hier van krijgt.

2: Verlichting

Een ander onderdeel wat ook een erg grote rol gaat spelen komend jaar is de verlichting. Om het ultieme luxe gevoel te creëren kan je gaan voor een grote kroonluchter boven de eettafel, dit zorgt voor een prachtige eyecatcher midden in de ruimte. Ook gaan we het komende jaar veel warme verlichting tegen komen. Een warme lamp zorgt immers voor een knus en huiselijk gevoel in tegenstelling tot fellere lampen. Ook zullen kaarsen super trendy zijn. Dit was de afgelopen jaren al wel een beetje het geval, maar je ziet steeds vaker dat op elk plekje van het huis wel een mooie sier- of deurkaars in de hoek staat.

3: Gordijnen

Iets wat vaak over het hoofd wordt gezien, maar toch wel heel belangrijk is in een afgemaakt interieur zijn de gordijnen. In 2021 gaan we erg veel lange, grote gordijnen tegenkomen. Vaak in diepe en donkere kleuren, dit geeft een groot luxe gevoel. De donkere kleuren zorgen er namelijk voor dat het meubilair er nog beter uitspringt, wat natuurlijk ook zeker de bedoeling zou moeten zijn wanneer je luxe meubels aanschaft.

Geplaatst onder