4 tips voor het voorkomen van woninginbraken in appartementencomplexen

Bij een parkeerplek zonder LED verlichting stallingsgarage is de kans groot dat er bij een auto-inbraak waardevolle spullen worden gestolen en dat er schade aan je auto ontstaat. Een effectieve manier om dit te voorkomen is te zorgen voor voldoende licht, dus streef naar een parkeerplek in een LED verlichting stallingsgarage. Vanwege dezelfde reden is de kans op een woninginbraak bij een appartementencomplex erg groot. Appartementencomplexen hebben op inbrekers een grote aantrekkingskracht, omdat ze als het ware kunnen kiezen bij welke woning ze het gemakkelijkst binnen kunnen komen. De beste tip om inbraken in je auto of woning te voorkomen is dus het plaatsen van voldoende verlichting.

Industriële verlichtingsoplossingen van Prolumia

Producten als LED verlichting appartementencomplex of LED verlichting stallingsgarage zijn industriële producten. Dat wil zeggen dat ze door een bedrijf of VVE moeten worden aangeschaft. Als een enkele consument een LED lamp koopt heeft dat weinig invloed op de kans op een woninginbraak. Pas bij LED verlichting appartementencomplex op alle galerijen gaat daar een afschrikwekkende werking van uit. Datzelfde geldt voor stallingsgarages. Als de LED verlichting stallingsgarage niet in de hele garage wordt geplaatst, zijn er nog steeds plekken waar inbrekers zich kunnen verschuilen. Verlichting is dus alleen effectief als er voldoende lampen worden geplaatst en als er voldoende licht is.

LED verlichting

LED verlichting stallingsgarage helpt alleen tegen auto-inbraken als de verlichting goed werkt. Als niet alle lampen het goed doen of als een bewegingssensor kapot is, zal de hoeveelheid licht te laag zijn. Datzelfde geldt voor de LED verlichting appartementencomplex. Bij Prolumia is het risico op defecten erg klein. De producten hebben een hoogwaardige kwaliteit en gaan tientallen jaren mee. Het weer heeft er nauwelijks invloed op en de armaturen zijn goed bestand tegen beschadiging. Op de armaturen wordt zelfs 5 jaar garantie gegeven. De kwaliteit van de LED lampen is zo groot, dat ze pas na 15 jaar hoeven te worden vervangen. Het stroomverbruik is daarnaast erg laag. LED verlichting is 90 procent zuiniger dan halogeen verlichting.

Andere tips tegen auto- en woninginbraak

LED verlichting appartementencomplex en LED verlichting stallingsgarage zijn middelen die door de beheerders van de gebouwen moeten worden aangelegd. Als eigenaar van de auto en als bewoner van het appartement kun je zelf ook de nodige aanvullende maatregelen nemen om een inbraak te voorkomen. Zorg er in elk geval voor dat je eigendommen goed worden afgesloten. Het is ook verstandig om dure producten uit het zicht te houden. Want geld of waardevolle producten zijn een extra stimulans voor inbrekers om te proberen in jouw woning of auto te komen. Echter, LED verlichting appartementencomplex en LED verlichting stallingsgarage zijn de beste manieren om inbrekers bij jouw spullen vandaan te houden.

Geplaatst onder